METALLICS

maart 29, 2017 NEW IN
IMG_1503

Sinds we deze toffe laarsjes voorbij zagen komen bij Balenciaga stonden deze high on my wishlist!

Leuke droom maar eigenlijk wist ik natuurlijk wel dat ik opzoek moest gaan naar een look a like, want Fake it until you make it!

Je kunt je wel voorstellen dat mijn modehartje een sprongetje maakte toen ik deze heerlijke kittenheels vond bij Zara! En ook nog voor een geweldig prijsje! Deze moesten en zouden aan mijn voeten gaan pronken, en oh wat ben ik blij met deze aankoop! Dit is nu al de beste aankoop van 2017!

ik hou er van om ze te combineren met een goede jeans en een mooie blouse of colbert, maar ze combineren ook heerlijk met een felle kleur!

IMG_1736

Door: Steph

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *