GENT WITH CITYTRIPPER!

juli 18, 2017 TRAVEL
IMG_5574

Wij mochten naar Gent met Citytripper om een dagtrip uit te proberen. Zo tof!

Omdat het voor ons best wel een eind rijden is naar Gent (3 uur ongeveer), hebben we besloten om al een dag eerder te gaan en dus lekker relaxed aan onze dagtrip konden beginnen.

We begonnen onze dag met een heerlijk uitgebreid ontbijtje bij Simon Says. Een heel leuk plekje waar je zelf normaal nooit zou komen. Het eten was heerlijk, een aanrader dus.

IMG_5566

Daarna stond op onze planning om een stadswandeling te doen en ik moet zeggen, het was echt leuk! Wij gingen dwars door het centrum langs alle historische gebouwen en leuke bruggetjes enz. Ook helemaal prima om tussendoor wat outfit fototjes te shooten. Tussendoor was er ook nog voldoende tijd om te shoppen. Top dus!

IMG_5316

IMG_5578

Processed with VSCO with g3 preset

IMG_5568

IMG_5579

Processed with VSCO with g3 preset

IMG_5561

IMG_5583

Rond half 2 kwamen we aan bij Small & Tall voor een uitgebreide lunch naar keuze. Wederom een erg leuke spot! We konden heerlijk buiten zitten in het zonnetje.

IMG_5570

Na de heerlijke lunch gingen we door met een wandeling langs de leukste straatjes van Gent met allemaal leuke boutiekjes etc. Super leuk om lekker rond te kijken.

Processed with VSCO with g3 preset

IMG_5571

IMG_5576

Processed with VSCO with g3 preset

IMG_5574

Daarna kwamen we in wat ons betreft het leukste gedeelte van Gent, namelijk Zuid. De Brabantdam en Vlaanderenstraat zijn super mooie hippe straten met hele mooie winkels en eetplekjes. Het voelde echt alsof we in Parijs liepen! Heerlijk! Na een korte wandeling kwamen we aan bij Full Circle Coffee.

Van de voorkant zag het er al leuk uit maar toen we binnenkwamen waren we echt verrast. Echt een super toffe coffeebar met een mega gezellig binnentuintje. Uiteraard gingen we lekker buiten zitten met een heerlijke kop cappuccino en een plak vers gebakken bananenbrood. YUMMY!

IMG_5581

IMG_5569

Na dit heerlijke tussendoortje ging onze wandeling verder door deze te gekke wijk. Toen we uiteindelijk de route richting het diner aan het volgen waren, kwamen wij in de buurt van iets wat wat ons betreft eigenlijk niet mag ontbreken tijdens deze dagtrip: The Holy Food Market. Super leuk om hier even binnen te kijken. Het zit in het pand van een oude bibliotheek en is helemaal hip gemaakt. Tot onze verrassing zat hier dus een Pop-up Magnumstore! Honger hadden we niet, maar dit moesten we toch echt even proberen. Een customized Magnum, YUMM.

IMG_5575

IMG_5584

Daarna was het toch echt tijd om aan ons laatste deel van deze geweldige trip te beginnen. Ons laatste stukje van de wandeling bracht ons naar Eetkaffee de Lieve Op de hoek van de straat herken je dit leuke restaurantje aan de Franse uitstraling met van die super leuke Parisian tafeltjes en stoelen waar wij dus maar al te graag plaats wilden nemen voor ons luxe diner. (want dat was het!). We bestelden een heerlijke risotto gevuld met groenten, en een heerlijke tartaar met frietjes. Echt genieten hier!

IMG_5572

IMG_5582

We had the best time in Gent! Time to go home!

2 comments

  1. Suzanne zegt:

    Hoiiii ik heb een vraag:) de foto op de brug met spijkerbroek en spijkerjasje (van welk merk is de broek en waar kan ik hem kopen! 🙂 thnx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *