FINISHING TOUCH WITH DESENIO

oktober 12, 2017 INTERIOR
Processed with VSCO with u3 preset

(Steph)

Yes, eindelijk mijn nieuwe woning! Na anderhalf jaar wachten mocht ik eindelijk samen met Stef (mijn hubby) het huis inrichten. Helemaal mijn ding! Natuurlijk had ik al heel wat mooie spullen aangeschaft (shopverslaafd) maar er miste nog een essentieel onderdeel. Dit onderdeel waar ik al heel wat jaartjes van heb gedroomd. Eindelijk die toffe posters en frames van DESENIO. Dat hoort toch in ieder interieur thuis?!

Ik koos voor veel zwart/wit en a touch of pink!

Ook ik (Lisa) heb mijn heerlijke plekje kunnen creëren. Zo heb ik mijn slaapkamer omgetoverd tot een kleine woonkamer. Met een bank een kast en vele leuke accessoires. Maar toch miste er nog iets waar ik eigenlijk al jaren van droomde, een muur vol mooie posters en frames van DESENIO. Natuurlijk ben ik met mijn opleiding Interior Designer elke dag bezig met de nieuwste trends voor in huis. Maar deze posters blijven voor altijd een musthave.

Wij zijn super benieuwd wat jullie er van vinden, en we mogen jullie ook een hele fijne kortingscode geven! Met “STYLEBOOK” krijg je 25% korting. Deze code is geldig van 10 tot 12 oktober, So hurry babes! (niet geldig op handpicked/collaboration posters of frames)

Processed with VSCO with u3 preset

Processed with VSCO with u3 preset

Palm trees / XO Black / Blush / Original / In the sunlight

IMG_7656

image3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finger / White dress / Woman balloons / Natural beauty / Ballerina in window / Future is female

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *